Parametre a popis produktu

CS Solingen Súprava steakových príborov Jumbo nerez 8 ks CS-070212 – aké sú recenzie, hodnotenia, výhody či nevýhody? Cena ✅ 11.54 € poteší nejedného zákazníka. Vzhľadom k výbornej kvalite výrobku je pomerne nízka. Ak vás zaujímajú skúsenosti a hodnotenia ostatných, tak si prečítajte diskusiu a komentáre pod produktom.

Grilovacia sada CS Solingen Súprava steakových príborov Jumbo nerez 8 ks CS-070212:Ak grilujete pravidelne, tak viete, že na správnu prípravu jedla potrebujete nielen kvalitný gril, ale aj vhodné vybavenie. Sada na grilovanie CS Solingen je obľúbená medzi záhradnými šéfkuchármi.

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop Alza.sk predáva tento tovar CS Solingen Súprava steakových príborov Jumbo nerez 8 ks CS-070212 za výhodnú cenu 11.54 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod Alza.sk, recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí kuriér prostredníctvom Slovenskej pošty alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena✅ ️11,54€
Dostupnosť➡️ skladom
Hodnotenie
(80%)
Kde kúpiť🛒 Obchod Alza.sk

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Vlasta

Moje hodnotenie je 100%.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Dobroslava

Nakúpila som v elektronickom obchode Alza.sk a bola som príjemne prekvapená. Tovar som mala doma na ďalší deň.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Miriama

Táto značka je rokmi overená, netreba hľadať nič iné

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Radoslav

Eshop Alza.sk mi odporučila sestra – má s ním totiž len dobré skúsenosti. A tak som šla na istotu a nakúpila som za výhodné ceny.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Jarmila

Za cenu 11.54 € som si nemohla vybrať lepšie

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Oto

Chcel som si kúpiť CS Solingen Súprava steakových príborov Jumbo nerez 8 ks CS-070212 a hľadal som najlepšiu cenu. Nakoniec som objednal v Alza.sk. Výborná cena, kvalitné služby – môžem len odporučiť.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Albín

Pri nakupovaní v elektronických obchodoch si dávam vždy pozor a nakupujem len v overených obchodoch. Eshop Alza.sk funguje už roky a preto mu dôverujem. Dá sa v ňom nakúpiť za super ceny a už čoskoro sa tešiť z objednaného tovaru.

Hodnotenie 5*

Pridať komentár

HidrateSpark Steel – inteligentná fľaša, 620 ml, stainless

Inteligentná fľaša HidrateSpark Steel – inteligentná fľaša, 620 ml, stainless:Pokiaľ často športujete alebo pokiaľ sa chcete zbaviť jednorazových PET fliaš, iste sa vám zapáči 620l fľaša na nápoje...

HidrateSpark Steel – smart fľaša so slamkou, 620 ml, čierna

Fľaša na vodu HidrateSpark Steel – smart fľaša so slamkou, 620 ml, čierna:Fľaša na vodu HidrateSpark vám umožní mať vodu alebo iné nápoje vždy poruke. S atraktívnym vzhľadom a praktickým uzáverom,...

HidrateSpark Steel – inteligentná fľaša, 620 ml, ružová

Inteligentná fľaša HidrateSpark Steel – inteligentná fľaša, 620 ml, ružová:

HidrateSpark Pro Tumbler – Inteligentná hydratačná fľaša, 592 ml, nerezová

Inteligentná fľaša HidrateSpark Pro Tumbler – Inteligentná hydratačná fľaša, 592 ml, nerezová:S fľašou HidrateSpark Pro Tumbler budete mať pitný režim pod palcomDni môžu byť občas hektické a...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 19.05.2024

Hodnotenie:
(80%)